Микрофони

Код: 16018
Микрофон No brand M3, 3.5mm, Черен - 16018
Микрофон No brand M3, 3.5mm, Черен - 16018
В наличност
Вид улавяне на звука:Омнидиректен Връзка :С кабел
15.38 лв.
Вид улавяне на звука Омнидиректен
Връзка С кабел
Код: 16020
Микрофон No brand MC301, 3.5mm, Черен - 16020
Микрофон No brand MC301, 3.5mm, Черен - 16020
В наличност
Вид улавяне на звука:Омнидиректен Връзка :С кабел
8.78 лв.
Вид улавяне на звука Омнидиректен
Връзка С кабел
Код: 16021
Микрофон No brand MC302, 3.5mm, Черен - 16021
Микрофон No brand MC302, 3.5mm, Черен - 16021 Микрофон No brand MC302, 3.5mm, Черен - 16021 Микрофон No brand MC302, 3.5mm, Черен - 16021
В наличност
Вид улавяне на звука:Омнидиректен Връзка :С кабел
7.70 лв.
Вид улавяне на звука Омнидиректен
Връзка С кабел

Микрофони

Микрофони

icon_viber icon_teleg icon_callback icon_email icon_mes icon_skype