За принтер

Код: 18075
Кабел за принтер DeTech USB A - USB B, High Quality, 3.0m -18075
Кабел за принтер DeTech USB A - USB B, High Quality, 3.0m -18075 Кабел за принтер DeTech USB A - USB B, High Quality, 3.0m -18075
В наличност
Дължина (м):3.0 Тип аксесоар:Кабел Тип конектор 1:USB
6.23 лв.
Дължина (м) 3.0
Тип аксесоар Кабел
Тип конектор 1 USB
Код: 18040
Кабел за принтер DeTech USB A - USB B, High Quality, 5.0m - 18040
Кабел за принтер DeTech USB A - USB B, High Quality, 5.0m - 18040 Кабел за принтер DeTech USB A - USB B, High Quality, 5.0m - 18040
В наличност
Дължина (м):5.0 Тип аксесоар:Кабел Тип конектор 1:USB
8.80 лв.
Дължина (м) 5.0
Тип аксесоар Кабел
Тип конектор 1 USB
Код: 18054
Кабел за принтер DeTech USB A - USB B, High Quality,1.5m - 18054
Кабел за принтер DeTech USB A - USB B, High Quality,1.5m - 18054 Кабел за принтер DeTech USB A - USB B, High Quality,1.5m - 18054
В наличност
Дължина (м):1.5 Тип аксесоар:Кабел Тип конектор 1:USB
4.17 лв.
Дължина (м) 1.5
Тип аксесоар Кабел
Тип конектор 1 USB

За принтер

Широка гама от Кабели за принтер.


icon_viber icon_teleg icon_callback icon_email icon_mes icon_skype