Общи условия

УВАЖАЕМИ КЛИЕНТИ МОЛИМ ПРОЧЕТЕТЕ НАШИТЕ ОБЩИ УСЛОВИЯ

(ние считаме, че всеки клиент поръчал от нашият електронен магазин е прочел условията ни и е съгласен с тях)

Електронният ни магазин предоставя на Купувача информация за продукти и възможност за тяхното закупуване чрез поръчка и заплащане на съответната продажна цена, при спазване от страна на Купувача на настоящите Условия на ползване и поръчка, на действащото българско законодателство, на всички общоприети в страната търговски практики, както и на допълнително посочените съответни изисквания за конкретните продукти.
Цена за доставка на 1 продукт за цяла България: 4.99 лв до ОФИС
В случай, че желаете да върнете закупеният от вас продукт в 14 дневен срок след получаването му молим да се свържете с нас по Емейл: impuls99000@gmail.com ,  или по GSM : Telenor : 085639932,Vivacom: 0887573485,SKYPE : impuls99000
Цени и продукти

Всички посочени цени са в български лева за един брой и с включен ДДС.

Обявената базова цена е винаги за продукта в най малката разфасовка , опционално от падащото меню разположено под снимката са обявени всички различни милилитри и цени (в случаите когато се предлагат различни милилитри).

Всички продукти са нови неупотребявани и оригинално опаковани, гарантирано качество и произход, 100% оригинални продукти.


Регистрация и лични данни

За да пазарувате в www.MagazinImpuls.com онлайн е необходимо да сте се регистрирал.

Регистрацията е напълно БЕЗПЛАТНА и става, като изберете "Регистрация" от менюто и следвате инструкциите. За регистрация в магазина са необходими Вашето име, адрес, e-mail и телефон за връзка. Чрез създаване на акаунт ще можете да пазарувате по-лесно, да бъдете уведомявани за статуса на поръчките, и да виждате предишните си поръчки.

Често задавани от Вас въпроси

1. Парфюмите оригинални ли са?

Отговор: Да всички парфюми и козметични продукти са нови и 100% оригинални.

2. Как мога да направя поръчка?

Отговор: Уважаеми клиенти, Вие може да направите Вашата поръчка по един от следните 4 начина:
- чрез: www.MagazinImpuls.com
- чрез Skype: impuls99000
- на имеила ни: impuls99000@gmail.com
- или на GSM от 10.00 до 19.00 часа:
- Теленор: 0895639932
- Виваком:0887573485

3. Мога ли да получа фактура за закупен от мен продукт ?

Отговор: Да, във случай че желаете да Ви бъде издадена данъчна фактура е необходимо да ни пратите всички нужни данни на имеила ни: impuls99000@gmail.com или чрез формата за контакти.

4. Защо да поръчам от www.MagazinImpuls.com?

Уважаеми клиенти ние не сме анонимни , можете да се свържете със нас всеки делничен ден на тел. 0887573485 или да ни пишете по всяко време от денонощието чрез формата за контакти на нашият електронен магазин www.MagazinImpuls.com, за клиенти които поръчват наведнъж 6 и повече броя продукти предлагаме допълнителна отстъпка която важи за тези категории продукти: