Мъжки парфюм Carolina Herrera Bad Boy 50 мл. EDT
Carolina Herrera лансира иновативен и експлозивен нов мъжки парфюм: Bad Boy.
Силен и изискан аромат за уникални и смели мъже, осмеляващи се да прегърнат всички аспекти на съвременната мъжественост. Bad Boy ознаменува новата мъжественост: многостранно, но и изненадващо. Мъжете в чистата им дуалност: силни и чувствителни; груби и съпричастни; героични и уязвими. Bad Boy отдава почит към смелите мъже, които се осмеляват да следват обствения си път и не се страхуват да изразят и споделят чувствата си. Този Eau de oilette се стреми към съвършенство: изненадващ, елегантен, силен и секси. Bad Boy е ода за непокорните мъже, които се борят за принципите си и които обичат да бъдат верни на собствената си идентичност. Лошите момчета са уверени: яхното самочувствие произтича от тяхната решителна и смела личност. Съблазнителният аромат на Bad Boy е вложен в изключително отличителна флакон. Създаден като светкавица - символ на героизма и силата в някои култури като гръцката, скандинавската или индийската, това уникално произведение става реален обект на желание. Концепцията и изработката на тази светкавица са истинско техническо предизвикателство. Неговата дръзка и впечатляваща естетика съчетава всички характеристики на Bad Boy.
Флаконът е опакован в елегантен нощно син цвят, предизвиквайки асоцияция с известния флакон на висок ток на Good Girl. Светкавицата е алегория на личността на Bad Boy. Непредсказуем, необикновен, съблазнителен, завладяващ и уникален - няма две идентични светкавици. Bad Boy съблазнява и пленява с бързината и точността на светкавица.
Ароматна комбинация
връхни нотки: Грейпфрут, Бял питер
средни нотки: Ветивер , Салвия
базови нотки: , Какао , зърна тонка

Оригинални парфюми с доказан произход от м-н ИМПУЛС

Описание и стил
Аромат Аромата на Carolina Herrera 212 VIP Men се разгръща с усещане за истински лукс и забавления. Той започва с лайм, съчетан с пикантен вкус на черен пипер и приятно дразнещ джинджифил. Деликатният вкус на черен хайвер пали искрата на оригиналността и предизвиква нови ароматни тоналности. Постепенно нахлуват енергичните елементи на мента и подправка, които придават свеж аромат на току-що наляти джин и водка. Краят е доминиран от усещане за животински аромат, примесен с дървесни елементи и еротичен кехлибар.
Опаковка Флаконът на парфюма е издържан в модернистичен стил. Атмосферата, създадена от този парфюм е такава, че никой няма да ви попита "Вие в списъка на гостите ли сте?"

Напишете отзив

Моля идентифицирайте се или се регистрирайте, за оставяне на отзив.

Мъжки парфюм Carolina Herrera Bad Boy 50 мл. EDT

  • Марка Carolina Herrera
  • Модел Carolina Herrera Bad Boy
  • Наличност В наличност
  • 132,00 лв.
  • 125,00 лв.


Сходни продукти

Мъжки парфюм Carolina Herrera Bad Boy 100 мл. EDT

Мъжки парфюм Carolina Herrera Bad Boy 100 мл. EDT

Мъжки парфюм Carolina Her..

169,00 лв. 179,00 лв.