Парфюм за мъже GIANFRANCO FERRÉ L’UOMO 2016 ЕДТ 50 мл.
Новият аромат от италианската модна къща Gianfranco Ferré, Gianfranco Ferré L’Uomo излиза през септември 2016 г. Обявен като семпъл и елегантен, силен и изискан, ароматът е насочен към идеалния джентълмен. Той е посветен на мъжките модни колекции на къщата, първата стартирана през 1982 г. и често вдъхновени от униформеното облекло.
Съставът е обявен за свеж ориенталски, разработен от парфюмериста Nicolas Beaulieu. Той се отваря с остри и пикантни нотки на бергамот, джинджифил, кардамон и черен пипер. Сърцето осигурява дълготрайна свежест с виолетов цвят, пелин, градински чай и зелена ябълка. Базата се състои от екстракти на сандалово дърво, испански кедър, мъх, кехлибар и ванилия.
Върховни нотки: bergamot, ginger, cardamom, pepper
Глава: violet, artemisia, sage, green apple
Базови нотки: sandalwood, cedar, amber, moss, vanilla

Оригинални парфюми с доказан произход от м-н ИМПУЛС


Описание и стил
Аромат АРОМАТЪТ Gianfranco Ferré L'Uomo е композиран като музикална партитура на Том Уейтс, където звукът на камбана има същото значение, както и целия оркестър. Той принадлежи към Свежо-Ориенталското обонятелно семейство. Парфюмеристът Никола Бюлей създава необичайно съчетание на ярки, пиперливи връхни нотки (бергамот, джинджифил, кардамон и черен пипер) и леки зелени нотки в сърцевината (виолетка, артемизия, зелена ябълка и градински чай). Изключителната чувственост силно се очертава в базовите нотки (сандалово дърво, испански цитрон, мъхове, кехлибар и ванилия). Изисканата нотка с различни акценти прави тази Тоалетна вода иконична и незабравима: новата класика в мъжките парфюми.
Опаковка ФЛАКОН И ОПАКОВКА Символът на Gianfranco Ferré в мъжкото облекло е голямата златна безопасна игла, която архитектът-дизайнер носеше като игла за вратовръзка за личен късмет и чар. Стилът му бе умела смесица от традиционни елементи и вкус към иновациите. Ето защо капачката на флакона на Gianfranco Ferré L'Uomo е оформен като маншет на мъжка риза, на върха с игла като копче за ръкавели. Иглата е изработена от лъскав сребърен метал, докато останалата част от тази малка склуптура е специален черен полимер с лъскави и матови черти, наподобяващи структурата на карбоновите влакна. Флаконът ни напомня за елегантен архитектурен дизайн като небостъргач: извисяващите се вертикални линии са изчистени и придават квадратна форма. Играта на светлина и сянка е от основно значение - сътворена от черното стъкло, тя се променя в среднощно синьо. На светлата част от флакона е поставен сребърен метален етикет с името.Както във флакона, така и в опаковката, отново откриваме дуализма на светлина и тъмнина, минало и бъдеще, лъскаво и матово. Черно със сребрист надпис поставен върху хартия, с текстура на карбон. Gianfranco Ferré L'Uomo: новата класика в мъжките аромати.

Напишете отзив

Моля идентифицирайте се или се регистрирайте, за оставяне на отзив.

Парфюм за мъже GIANFRANCO FERRÉ L’UOMO 2016 ЕДТ 50 мл.

  • Марка GIANFRANCO FERRE
  • Модел GIANFRANCO FERRÉ L’UOMO 2016
  • Наличност В наличност
  • 96,00 лв.